Bioenergija

bioenergijaBioenergija je življenjska, kozmična energija brez katere ne bi bilo mogoče živeti. Imenujemo jo tudi prana, Chi, bioplazma, itd., prihaja pa iz vesolja in iz zemlje. Človek skozi celotno življenjsko dobo črpa to energijo, ta pa kroži v organizmu. Ob pomanjkanju ali povečanju potenciala bioenergije, energijsko telo postane neskladno in pojavijo se lahko bolezni. Bioenergijo imajo vsa živa bitja in  bioenergija ni posebna moč, ni nič nadnaravnega, ima jo vsakdo, poseduje pa jo vsak v določeni meri. Torej vsak od nas ima bioenergetski potencial to je potencial, ki je podedovan in ga je mogoče razviti do določene stopnje. Podedujemo ga lahko od očeta ali matere.

Terapije se lahko udeleži vsakdo, ne glede na starost in zanjo niso potrebne nikakršne priprave. Ljudje, ki se udeležijo terapije reagirajo v glavnem pozitivno. V začetku obstaja določena mera previdnosti, predvsem pri ljudeh, ki se prvič srečajo s takšno vrsto terapije. Ker ne vedo kaj lahko pričakujejo, se tudi težje sprostijo. Vendar se večina ljudi že med trajanjem prve terapije povsem sprosti, saj občutijo mravljinčenje, toploto, mraz, trenutno slabost ali olajšanje. V kolikor so do tedaj imeli predsodke, se to v tistem trenutku menja.

Reakcije, ki se pojavijo med terapijo so kratkotrajne in pričakovane, pomenijo pa pričetek sprememb vašega telesa. Učinek same terapije se občuti že med trajanjem prvega  ciklusa, lahko pa se občuti tudi nekoliko kasneje – dva do tri tedne po opravljenem ciklusu. Pomembno je poudariti, da je BIOTERAPIJA popolnoma neškodljiva in nam v vsakem primeru dolgoročno lahko le pomaga.

Rezultati, ki bi jih lahko konkretno potrdila tudi klasična medicina, se lahko pričakujejo v roku od 2 tedna do 3 mesece. Vse je odvisno od vrste bolezni in njenega napredovanja. Pri nekaterih bolezenskih stanjih, predvsem lažjih, je rezultat viden takoj.

Po opravljenem ciklusu se lahko zdravstveno stanje pacienta poslabša, kar je normalno. Imunski sistem poveča svoje delovanje in v tem obdobju lahko ”izplavajo na površje” tudi nekatere nove problematike v vašem celotnem sistemu, saj jih imunski sistem zazna in se prične boriti proti njim. V vsakem primeru se imunski sistem okrepi in končni rezultat je izboljšanje stanja.

Terapija traja od 20-40 minut in se odvisno od stopnje bolezni lahko večkrat ponovi. Med terapijo sedite ali stojite.

V kolikor terapije zaradi izrednih okoliščin ne bi bilo mogoče izvesti na moji lokaciji, vas lahko obravnavam tudi na daljavo. V takšnem primeru potrebujem vašo sliko, ki mi jo lahko pošljete po elektronski ali navadni pošti oziroma preko telefona v sms storitvi. Podrobnejše informacije o terapiji na daljavo prejmete preko telefona.

Ob osebah, ki so mlajše od 18 let in osebah s posebnimi potrebami morajo biti prisotni starši ali zakoniti zastopnik.