Sale!

Sveti les

1,62 

Paket vsebuje:

  • 1 palčka
Kategorija:

Opis

Palo Santo ali kot ga mnogi imenujejo SVETI LES- raste na obali Južne Amerike in se prideluje iz drevesa Bursera Graveolens. Do tega naravno mističnega vonja pride po njegovem odmrtju. Ko drevo odmre, mora odležati v svojem naravnem okolju še cca. 4 – 10 let in potem po kemičnem procesu postane primerno za uporabo in predelavo v kadila, eterična olja, čaje,..

Tamkajšnja plemena, šamani, zdravilci že tisočletja SVETI LES uporabljajo kot spiritualni pripomoček za zdravljenje, čiščenje in očiščenje, odganjanje zli duhov ali nesreč. Prižigajo ga ob ritualih, ker čisti zastale energije v prostorih in zaščiti energijsko polje vsakemu bitju na tej zemlji. Ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj. S prijetno svežino s pridihom mete in citrusov očara vaše brbončice.

NAMEN UPORABE:

Priporočamo vam ga za odganjanje komarjev in drugih insektov, v pripravah na meditacijo, za zaščito in čiščenje slabih energij, za splošno pomiritev telesa in duha, za lajšanje dihalnih poti.

NAVODILA ZA UPORABO:

Palčke PALO SANTO lahko prižigate večkrat na dan. Les zanetite in pustite goreti pod kotom 45 stopinj nekaj sekund, da dobro zažari. Potem upihnite plamen in s tem dimom pokadite po prostoru, okrog sebe, v avtu, kjerkoli želite prečistiti zastalo energijo. Posebno se osredotočite na kote, okna, zavese, ker tukaj se nabere največ. Za te rituale čiščenja energij je priporočljiv močan dim.

Proti gripi, kašlju in astmi: povremo palčke Svetega lesa za 15 minut v vodi, prefiltriramo in po želji sladkamo s sladkorjem ali medu. Čaj pijemo ponoči.

Palčke so 100% naravne in se lahko uporabljajo kot kadilo ali čaj.

Izdelek je pridobljen na okolju prijazen način, s sledenjem starodavnih postopkov brez izkoriščanja narave!

Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov in ga ne pustite brez nadzora

Trud, trud in trud, samo tako bo izpopolnjena tvoja duša.

Življenje je lepo, samo poglej, začuti, zavonjaj in pomagaj.

Ne išči sreče na koncu sveta, ker je tam ne boš našel/a; išči srečo v dosegu svoje roke, katere ti bodo pokazale, da se sreča skriva prav v TEBI. Samo dlan položi na svoje srce, začuti utrip svoje duše in globoko vdihni, saj to je sreča.

Podaj roko neznancu, saj je lahko prav on ključ do tvoje sreče.

Usoda je tako hotela, da ti dokaže, da zmoreš še veliko več, kot le to.

Tukaj sem, samo zate – zaupaj mi in verjemi vame.

Spoštuj samega sebe in vedi, da si del velike družine, obdan z ljubeznijo.

Čas je tvoj vladar – nikoli ni prepozno, samo odločitev je tista, ki te bo popeljala do cilja. Pa SREČNO!

Poglej resnici v oči, te nikoli ne lažejo in ukreni že nekaj za boljši »jutri«.

Bodi zvest-a samemu sebi in našel boš mir v sebi.

Verjemi vase in odprla se bodo vrata v širni svet.

Ko misliš, da ni več poti naprej, se ozri v svoje srce, in glej tam se skriva prava pot zate.