SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI IN TRGOVINE


SPLOŠNI POGOJI OBDELOVANJA PODATKOV ODDANIH NA SPLETNI STRANI www.tempeljobilja.si ob prijavi na dogodek                                                                                          

Zbiranje podatkov

Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.

Namen zbiranja podatkov

Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic in obvestil o dogodkih. Tempelj obilja kot organizator vpisane osebne podatke posameznika obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter ima dovoljenje, da po e-pošti ali telefonu kontaktira prijavljene udeležence v zvezi s prijavo, potekom in vsebino dogodka.

Hramba podatkov in preklic

Vaše osebne podatke bomo hranili do preklica in jih skrbno varovali. V kolikor boste želeli preklic hrambe vaših osebnih podatkov, nam pišite na naš e-naslov tempelj.obilja@gmail.com.

POGOJI IN PRAVILA

Elektronsko komuniciranje

www.tempeljobilja.si

Podatki podjetja: CENTER MASAŽ TER NEGE TELESA, TEMPELJ OBILJA, Aleksandra Sofija Marenič, Ptujska cesta 13 c, 2270 Ormož, davčna številka: 93181990, matična številka: 6927017000

Elektronska pošta je na naši spletni strani veljavna oblika komunikacije, ki služi tudi kot dokazilo o komunikaciji. Na podlagi tega sledimo naslednjim načelom in pravilom:

 • V primeru zanimanja preko e-pošte za naš dogodek, vam bomo preko e-pošte poslali vse pomembne informacije (lokacija, termin, cena, prijavnica,…) in v primeru, da se odločite udeležbo našega dogodka, vas vljudno prosimo, da nam prinesete podpisano pristopno izjavo. To izjavo boste dobili ob prijavi preko e-maila ali osebno na dogodku. S pristopno izjavo se strinjate s pravili in določili naših storitev in prevzemate celotno odgovornost. Ker nismo uradna izobraževalna ali svetovalna ustanova in naše področje »duhovnosti« (kar pa nikakor ni priznano), je zelo pomembno, da se obiskovalci jasno zavedate kaj je v naši pristojnosti in seveda kaj NI v naši pristojnosti delovanja in storitev.
 • Naša dejavnost ne spada pod uradno priznane organe pomoči posamezniku (psihološke, fizične). To pomeni, da v okviru naše dejavnosti posredujemo informacije in duhovne vsebine, ki temeljijo na duhovnem znanju mnogih certificiranih predavateljih in avtorjev (pri katerih sem se tudi sama izobraževala). Naša dejavnost ni kvalificirana za nudenje psihološke pomoči posamezniku, za to so pristojni tovrstni ustrezni državni organi. V primeru, da sprejmemo e-pošto z vsebino, ki ni v naši pristojnosti in je v pristojnosti tovrstnih državnih organov, da bomo to pošto v kateri je jasno razvidno, da je posameznik v labilnem psihološkem stanju in tako lahko ogroža lastno varnost ali pa varnost drugih. Ker to ni v naši pristojnosti, tovrstno e-pošto nemudoma posredujemo pristojnemu organu, kar pa je tudi uradna dolžnost vsakega državljana.
 • Tudi komuniciranje z žaljivo vsebino, ki vsebuje razne grožnje, bomo nemudoma posredovali pristojnim uradnim organom.
 • Področje katerega pokrivamo ni področje uradno priznanih svetovalnih vsebin na področju naše države, je prav, da se zavedate, da je v naši pristojnosti ponuditi le »alternativen« pristop k  življenju. Vsaka pozitivna naravnanost ter višje duhovno razumevanje življenja prinesejo ogromno lepega v naše življenje.

Opredelitev pojmov

Ponudnik in lastnik spletne strani tempeljobilja.si je Aleksandra Sofija Marenič s.p.

Uporabnik – ste vi, ki obiskujete in brskate po naših spletnih straneh, ne glede na to ali ste fizična ali pravna oseba oz. njen zastopnik ali pooblaščenec.

Tempeljobilja.si – je spletni portal oz. spletna stran, informacijski sistem, ki vsebuje različne lastne, avtorske spletne vsebine ter storitve v okviru naše dejavnosti.

Uporaba spletnih vsebin in uporaba naših storitev je popolnoma na lastno odgovornost. Z obiskom naše spletne strani in registracijo oz. z uporabo naših storitev se v celoti strinjate s Pravili in pogoji spletne strani tempeljobilja.si in v celoti prevzemate odgovornost.

Tempelj obilja je tudi fizični poslovni prostor, kjer izvajamo storitve masaž, delavnic in svetovanj.

Dostop do spletne strani

Dostop do spletne strani tempeljobilja.si je načeloma zagotovljen neprekinjeno, vse dni v letu, razen v času vzdrževanja in posodobitev spletnih strani. Ponudnik si pridržuje pravico do umaknitve in ukinitve spletne strani kadarkoli oz. kateregakoli dela spletne strani in funkcionalnosti, kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Uporaba spletne strani

Obisk spletne strani tempeljobilja.si in uporaba vsebin/storitev je popolnoma na lastno odgovornost.

Uporaba spletne strani www.tempeljobilja.si je pogojena s pogoji in pravili uporabe, vključno z uporabniškimi navodili, kot tudi z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo vsebin spletne strani www.tempeljobilja izrecno soglašate z njegovo vsebino in vstopate v pogodbeno razmerje s podjetjem Tempelj obilja ter potrjujete, da ste sposobni biti nosilec pravic in obveznosti iz tega pogodbenega razmerja. Obvezujete se, da boste to spletno stran uporabljali na zakonit način. Izključno ste odgovorni za poznavanje in spoštovanje kateregakoli oz. vseh zakonov, podzakonskih predpisov, pravil in ureditev, ki se nanašajo na vašo uporabo tega spletnega portala.

S tem, ko ste pristali na spoštovanje Splošnih pravil in pogojev spletne strani www.tempeljobilja.si, izrecno pristajate, da ne boste:

 • Uporabili te spletne strani za protipravno ravnanje ali vzpodbudili tretjo osebo, da bi storila kaj takega.
 • Se sklicevali na poslovno povezavo s spletno stranjo tempeljobilja.si oz. ponudnikom.
 • Uporabljali vsebine/storitve za kakršnekoli nezakonite namene.
 • Nezakonito presnemavali ali kopirali naših vsebin in storitev.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zaveda pomembnosti zanesljivega varovanja zasebnosti vsakega uporabnika naše spletne strani. Zbiramo osebne podatke uporabnika in sicer e-poštni naslov, osebno ime, morebiti tudi naslov, rojstni datum, če je vezano na numerološke podatke. Ponudnik nima dostopa do gesla, ki ga uporabnik izbere in mora tako uporabnik ob izgubi gesla sam skreirati novo geslo sledeč navodilom.

Osebni podatki, ki jih zbira ponudnik, so uporabljeni za lastne evidence ter za obveščanje o storitvah ali izdelkih, ki so ali bodo na voljo. Ponudnik ščiti osebne podatke posameznikov pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam ali poslovnim partnerjem. Ponudnik se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Izključitev jamstva

Izrecno se strinjate, da razumete, da uporabljate to spletno stran izključno na lastno odgovornost. Vsebina in funkcionalnost strani so vam ponujene takšne kot so, brez kakršnihkoli drugih jamstev.

Izključitev odgovornosti

Na tej spletni strani v nobenem primeru Ponudnik Aleksandra Sofija Marenič ne bo odgovorna za slučajno, posredno ali posledično škodo, ki bi izvirala iz vaše uporabe te spletne strani, ter nepravilne uporabe naših storitev.

Aleksandra Sofija Marenič s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le podpira. Uporaba naše spletne strani je izključno na lastno odgovornost.

Opozorilo!

 Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike medicinske pomoči in tako v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih, kateri so se izobraževali širom sveta in želimo svoje znanje  in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani www.tempeljobilja.si ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda »zdravljenje« ali »zdraviteljstvo« je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Spremembe določil

Aleksandra Sofija Marenič s.p. si pridržuje pravico občasnih sprememb teh pogojev in pravil. Vsaka sprememba postane veljavna od trenutka, ko je objavljena na tej spletni strani, razen če ni drugače posebej določeno.

Omejitev uporabe

Spletno stran www.tempeljobilja.si smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerihkoli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so last spletne strani tempeljobilja.si razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe (navedba vira in povezava na našo stran).

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje TEMPELJ OBILJA, Ptujska cesta 13 c, 2270 Ormož (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04). Spletna trgovina Tempelj obilja je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Uporabnik je kupec v spletni trgovini Tempelj obilja.

Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev.

Cene in cenik dostave

Cene ne vsebujejo DDV. DDV ni obračunan, ker nisem davčni zavezanec (1. odstavek 94. člena ZDDV).

Vse cene so podane v EUR. Akcijske cene veljajo do razprodaje zalog oziroma do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez vnaprejšnjega obvestila.

Cena za poslane pošiljke, ki se plačujejo po povzetju Pošta Slovenije zaračunava provizijo prenosa kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Cena za poslano pošiljko je odvisna od vrednosti, teže, načina pošiljanja.

Trajanje dostave je od 7 – 14 dni (v primeru zaloge).

Oddaja naročil

Naročila se oddajo preko spletne trgovine www.tempeljobilja.si, kjer se navede sledeče podatke:

 • Ime in priimek naročnika
 • Naslov
 • Poštna številka
 • Kraj
 • E-naslov
 • Telefonska številka

Možnost plačila

 • Plačilo preko spletne banke (nakazilo na TRR)
 • Plačilo s kreditno kartico (Master Card, Visa, Maestro)
 • Paypal

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da vrne izdelek, ki je poškodovan in v kolikor dokaže, da je poškodba nastala med samim pošiljanjem. Če kupec odstopi od naročila, mu bo podjetje vrnilo vsa opravljena plačila takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 14-ih dneh po prejemu vrnjenih izdelkov. Kupcu se vrnitev kupnine zavrne v primeru slabega ravnanja s pošiljko, ki je bila posledica same poškodbe. Vračila se izvršijo na TEMPELJ OBILJA, Ptujska cesta 13 c, 2270 Ormož.

Kupec je dolžan ponudniku sporočiti svoj  osebni oz. TRR za vračilo denarja. Stroške, ki nastanejo ob vrnitvi in stroške dostave ne vrnemo – nosi jih kupec. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika v 14-ih dneh od prejetja blaga po elektronski pošti na e-naslov tempelj.obilja@gmail.com. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilu mora kupec priložiti še kopijo računa.

Odločitev za nakup posameznega izdelka

Informacije o posameznem izdelku lahko kupci preberejo v spletni trgovini. 

 Za svetovanje smo dosegljivi na GSM 051 366 824,  lahko pa tudi preko e-maila: tempelj.obilja@gmail.com.

Končna določba

Ti pogoji in pravila imajo naravo pogodbe. Morebitne spore v zvezi s tem pogodbenim razmerjem rešuje stvarno pristojno sodišče v Ormožu.

Stranki udeleženki v elektronskem poslovanju soglašata, da bosta ob morebitnih sporih medsebojno priznavali veljavnost elektronskih sporočil na sodišču, če veljavnost le teh ni bila predhodno ugovarjana skladno s postopki, ki so opredeljeni v teh pogojih in pravilih. Nadaljevanje uporabe spletne strani po objavi sprememb pomeni, da se z navedenimi spremembami strinjate.

Prisrčno se vam zahvaljujemo za obisk naše spletne strani www.tempeljobilja.si in nadaljno poslovanje z vami.

Hvala, ker ste….

Aleksandra Sofija Marenič

Trud, trud in trud, samo tako bo izpopolnjena tvoja duša.

Življenje je lepo, samo poglej, začuti, zavonjaj in pomagaj.

Ne išči sreče na koncu sveta, ker je tam ne boš našel/a; išči srečo v dosegu svoje roke, katere ti bodo pokazale, da se sreča skriva prav v TEBI. Samo dlan položi na svoje srce, začuti utrip svoje duše in globoko vdihni, saj to je sreča.

Podaj roko neznancu, saj je lahko prav on ključ do tvoje sreče.

Usoda je tako hotela, da ti dokaže, da zmoreš še veliko več, kot le to.

Tukaj sem, samo zate – zaupaj mi in verjemi vame.

Spoštuj samega sebe in vedi, da si del velike družine, obdan z ljubeznijo.

Čas je tvoj vladar – nikoli ni prepozno, samo odločitev je tista, ki te bo popeljala do cilja. Pa SREČNO!

Poglej resnici v oči, te nikoli ne lažejo in ukreni že nekaj za boljši »jutri«.

Bodi zvest-a samemu sebi in našel boš mir v sebi.

Verjemi vase in odprla se bodo vrata v širni svet.

Ko misliš, da ni več poti naprej, se ozri v svoje srce, in glej tam se skriva prava pot zate.