Odpravite zastalo ENERGIJO v vašem domu

MORSKA SOL

Če je vaše počutje slabo, ste kar naenkrat začutili spremembo v razpoloženju, mogoče že en čas čutite, da nekaj ni vredu v vašem domu, se kregate,… Potem si kupite MORSKO SOL, nasipajte jo v manjše posodice in podevajte po prostorih v vse 4 kote vašega doma ali PODJETJA. Pustite, da deluje vsaj 24 ur, še bolje pa več dni, lahko po občutku. Če se je v teh dneh sol obarvala v sivino, pomeni, da je posrkala vase nabrano, zgoščeno negativno energijo. Sol nujno odstranite iz hiše, v smetnjak, da se je popolnoma znebite. Ta postopek lahko venomer ponavljate.

KADILO

Tako kot sol, imajo enak učinek za odpravljanje negativne, zaostale energije tudi kadila. Kadilo si lahko pripravite kar sami doma. Skoraj v vsakem domu imamo začimbi, ki sta zelo močni, tako za krepitev imunskega sistema, kot pri negativnih energijah, to sta posušeni listi ŽAJBLA ali LOVORJA. Vzamete en majhen šop tega zelišča, ga prižgete in pokadite po vsej hiši ali samo po prostoru, kjer čutite največji zastoj energije. Ob tem lahko še izgovarjate naslednje: “VSE SLABO, NAJ SE SPREMENI V DOBRO”.

Trud, trud in trud, samo tako bo izpopolnjena tvoja duša.

Življenje je lepo, samo poglej, začuti, zavonjaj in pomagaj.

Ne išči sreče na koncu sveta, ker je tam ne boš našel/a; išči srečo v dosegu svoje roke, katere ti bodo pokazale, da se sreča skriva prav v TEBI. Samo dlan položi na svoje srce, začuti utrip svoje duše in globoko vdihni, saj to je sreča.

Podaj roko neznancu, saj je lahko prav on ključ do tvoje sreče.

Usoda je tako hotela, da ti dokaže, da zmoreš še veliko več, kot le to.

Tukaj sem, samo zate – zaupaj mi in verjemi vame.

Spoštuj samega sebe in vedi, da si del velike družine, obdan z ljubeznijo.

Čas je tvoj vladar – nikoli ni prepozno, samo odločitev je tista, ki te bo popeljala do cilja. Pa SREČNO!

Poglej resnici v oči, te nikoli ne lažejo in ukreni že nekaj za boljši »jutri«.

Bodi zvest-a samemu sebi in našel boš mir v sebi.

Verjemi vase in odprla se bodo vrata v širni svet.

Ko misliš, da ni več poti naprej, se ozri v svoje srce, in glej tam se skriva prava pot zate.